Default welcome msg!

Over ramen noedels

Ramen is een Japans noodlegerecht. De basis zijn noodles en bouillon. Door vlees, groenten en vis toe te voegen aan de noodles ontstaat een heerlijk noodlegerecht. Een afgeleide van dit gerecht is de instant noodlesoep. Welke ook wel instant ramennoodles genoemd worden.

Eenramen noodlesoepis gemakkelijk te bereiden en is dus ideaal voor de snelle trek. Er zijn verschillende varianten:

Instant ramen noodles

De instant ramen noodles zijn een perfecte basis voor een ramengerecht. Door de noodles en bijgeleverde kruiden en gedroogde groenten samen te voegen met verse ingrediënten en kokend water, heb je in een zeer korte tijd een heerlijke ramen maaltijdsoep op tafel staan. De zakjes die als ramen worden aangeduid zijn qua inhoud (gr) aanzienlijk groter dan de andere varianten. Denk hierbij aan een ramen noodlesoep van tussen100tot 125 gram.

Ramennoodles in cups

Ook de ramen noodlesoep in cups zijn bij ons online te bestellen. Net als bij de instant variant bestaat de ramen noodlesoepen in cups uit noodles, groenten, kruiden en gedroogde vis of vlees. Je voegt kokend water toe aan de cup en3 minuten later kun je smullen van een smaakvolle ramen noodlesoep als snack, tussendoortje of maaltijd. De inhoud van een ramen noodlesoep in cup is uitgebreider dan die vaneen zakje. Zo vind je gedroogde garanalen, visvlokken en vlees(vervangers) in de ramen cup noodlesoep.Een heerlijk hapje voor elke situatie!

Ramen noodles in bowls

De bowls zijn aanzienlijk groter dan deeerdergenoemde varianten,waardoor er ruimte is om zelf ingrediënten en/of verse producten toe te voegen aan de ramen noodlesoep. Zo creëer snel je eigen Aziatische ramen noodlesoep!Doordat de ramen noodlesoep in een bowl zit, is het makkelijk om mee te nemen, te bereiden en op te eten. Net als de cup zitten er meer ingrediënten in de bowl dan in de instant variant. De ramen noodlesoepen in cups en bowls zijn dan ook iets duurder dan de zakjes.Probeer eens een bowl, bestel online!

IederAziatisch land heeft wel een eigen merk ramen noodles. De meest populaire komenuit de landen:

Taiwanese bamisoep

Er zijn veel merken, in onze shop vind je onder andere de volgende:

  • Indomie- Zeer populair merk uit Indonesië
  • Yum Yum - Thaise producent van ramen noodles
  • Nissin - Japans merk met verschillende soorten ramen noodles
  • Nong Shim - Koreaanseramen noodlesfabrikant
  • MAMA - Verschillende soorten Thaise ramen noodles
  • Wai Wai - Zeer pittige Thaise ramen noodles
  • Lucky Me! - Filipijnse smaakvolle ramen noodles