Default welcome msg!

Over noedelsoep

Op zijn Nederlands gezegd: noedelsoep. Een heerlijke soep gebaseerd op noedels. Bij ons zijn de instant noedelsoep varianten online te bestellen. De eerste noedelsoep en werden gemaakt in cups en bowls, later kwamen de zakjes.In onze webshop zijn ze alle 3 aanwezig:

Instant noedelsoep

Instant noedelsoep betekent niet meeren nietminder dan "snel te bereiden noedelsoep". Noedelsoepstaat dan ook binnen een mum van tijd op tafel. De instant variant bestaat uiteen zakje met, in sommige gevallen gekruide, noedels met daarbij smaakversterkende toebehoren als olie, peper, kruiden, vis en vlees. Deinhoud van de zakjes varieert tussen 55 en 125 gram. Door aan de inhoud van het zakje kokend water en eventueel verse ingrediënten toe te voegen,creëer je in een handomdraai een heerlijke noedelsoep.

Noedelsoep in cups

De cup noedelsoepen zijn uitgebreider dan de zakjes. Aan deze noedelsoep zijn meer ingrediënten toegevoegd. Dit in de vorm van gedroogde groenten, vis, vlees en
kruiden. Voeg hieraan kokend water toe en je hebt in 3 minuten een heerlijke snack voor je staan.Lekker snel klaar dus en daarnaast ook nog een smakkelijk mee te nemen! Voor iedere liefhebber van noedelsoep een must!

Noedelsoep in bowls

Naast de zakjes en de cups zijn er de noedelsoepen in bowls. Veelal verschilt deze noedelsoep van de andere soorten doordat de noedels wat groter zijn en er meer ingrediënten zijn toegevoegd. Daarnaast wordt er bij diverse merken plastic eetgerei meegeleverd in de bowl. Wat overigens ook wel bij de cups wordt gedaan. De noedelsoep bowl heeft voldoende ruimteover om de soep nog gevulder te maken. Voeg bijvoorbeeld wat extra, verse groenten, gegaard vlees en/of kruiden toe. Zocreëer je je eigen op smaak gemaakte noedelsoep!

Noedelsoepen komen van oorsprong uit Azië,ieder landheeft zijn eigen merken noedelsoepen:

In onze shop zijn verschillende merken noedelsoep en te bestellen:

  • Indomie - Zeer populair merk uit Indonesië
  • Yum Yum - Thaise producent van noedelsoepen
  • Nissin - Japans merk met verschillende soorten noedelsoepen
  • Nong Shim - Koreaanse noedelsoep fabrikant
  • MAMA - Verschillende soorten Thaise noedelsoepen
  • Wai Wai - Zeer pittige Thaise noedelsoepen
  • Lucky Me! - Filipijnse smaakvolle noedelsoepen