Default welcome msg!

Noodles in Cups

Noodles in Cups

De eerste instant noodles werden geproduceerd in 1958, door de Japanse fabrikant Nissin. Deze werden verpakt in de Aziatische bowls. Echter, Nissin breidde haar markt uit naar Amerika en besloot over te gaan op een papieren cup. Het ontstaan van de cup was een feit. Hierna verscheen ook de foam en hard plastic cup.

Een cup bevat een voorgekookt blok noodles waar je alleen een hoeveelheid gekookt water aan toe hoeft te voegen en afhankelijk van het merk een aantal zakjes met smaakmakers. In onze webshop kun je cup noodles van de verschillende merken online bestellen.

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Instant Cupnoedels Shin Hete 75 gram

    Instant Cupnoedels Shin Hete 75 gram

    Niet op voorraad

    Het Koreaanse bedrijf Nong Shim is gespecialiseerd in kant-en-klare noedels en snacks. Shin is de nummer één in Korea. Deze smaak laat u flink zweten door haar scherpte. De combinatie van de peper kruidenmix met gedroogde groenten maakt van deze instant noedels een heerlijk kruidig gerecht. De noedels bevatten rundvlees aroma dat heel goed combineert met de pepermix. Voeg kokend water toe en geniet na 4-5 minuten van deze heerlijke pikante Nong Shim Instant Shin Hete Cupnoedels. Lekker makkelijk in een beker en ideaal voor onderweg. Ook geschikt voor de magnetron. Meer info

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren