Heeft u een vraag/opmerking over een product of een bestelling? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder.
Telefonisch contact
Telefonisch Contact Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Asian Food Lovers staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!
Asianfoodlovers.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. U kunt bij ons betalen met de volgende betaalopties:
iDEAL
PayPal
Mistercash (België)
Giropay (Duitsland)
Sofort Banking (Duitsland)
Mastercard
Visa
Klarna (achteraf betalen)
Retourinformatie
Heeft u zich bedacht? Asian Food Lovers biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Asian Food Lovers gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.
Glasnoedels worden vaak gebruikt in salades en soepen. Met dit leuke recept wok je de noedels voor een nieuw heerlijk lichte variant. Snel te maken en ook mooi als lunch!
1. Week de gedroogde glasnoedels 3-5 minuten in warm water, spoel ze af met koud water en laat uitlekken in een zeef.
2. Bak van de eieren een omelet, laat de omelet afkoelen en snijd in stukjes.
3. Verwarm de wok op middelhoog vuur, voeg de olie toe. Bak hierin de knoflook lichtbruin.
4. Voeg de gesneden kip erbij met de vissaus, suiker en oestersaus. Schep alles om totdat de kip gaar is (bak de kipfilet niet té lang).
5. Voeg nu de glasnoedels toe. Roerbak de noedels met de kip en de stukjes ei.
6. Schuif de noedels naar een kant van de wok. Schenk een beetje olie in de pan en bak de uien en tomaatpartjes. Meng vervolgens alles goed door elkaar.
7. Voeg als laatste de lenteuitjes toe.
Serveertip: Serveer direct in een voorverwarmde schaal om het gerecht langer op temperatuur te houden.